17 oktober 2016

Overzicht Social Media VB Groep derde kwartaal 2016

We zien onze vaste volgers blijvend stijgen op onze online kanalen. Waar we 4 jaar geleden nog bezoekersaantallen van zo'n 18.000 per jaar hadden groeien we dit jaar waarschijnlijk richting de 90.000 bezoekers. Door de keuze om onze kennis en ervaring transparant met de markt te delen ervaren we vooral dat we door een bredere doelgroep worden gevonden. We zien dat blogs fors meer gelezen worden.

 

We stimuleren het delen van kennis en ervaring bij al onze collega's maar vooral ook met stagiairs. We vinden het belangrijk om toekomstige collega's een podium te bieden en hiermee een springplank naar de arbeidsmarkt. Dit helpt eveneens om toekomstige studenten te laten ervaren hoe leuk het is om in onze branche actief te zijn. 

Bekijk hier het overzicht. Het bestand is actief dus je kunt erop klikken om meer gegevens te zien. Je moet hiervoor eerst het bestand openen. Veel kijkplezier!

 

Het lijkt alsof we op onderdelen minder goed hebben gepresteerd. Dit komt doordat kwartalen met elkaar worden vergeleken en we in Q3 te maken hadden met bouwvakantie welke uiteraard direct in de cijfers terug te zien is. Ten opzichte van een jaar eerder in dezelfde periode scoren we op nagenoeg alle onderdelen 30-40% beter.