"Service is hoofdzaak, nooit bijzaak!"

Smeets Vastgoedservice is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, 24-uursservice en verbouw.

Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting. Voor iedereen. Om te wonen, werken en om te verblijven. We maken daarbij gebruik van de specifieke expertise van Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud, allen onderdeel van VB Groep. Maar iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Omdat vastgoedservice een vak apart is.

 

Een vak apart

Met een onderscheidende aanpak. Met een andere organisatie. Met gespecialiseerde mensen. Met de sleutelwoorden snel en adequaat. En met respect. Respect voor de gebruikers, bewoners en hun omgeving. Dáár ligt het accent. Voor u en voor uw klant. 

 

Vakmanschap

Vastgoedservice vraagt meer dan goed bouwen. Vooral van onze mensen.
Onze vakmensen zijn breed inzetbaar, beheersen veelal meerdere vakgebieden en zijn óók vakman in de omgang met mensen. De renovatie of mutatie goed uitgevoerd en de klacht adequaat afgehandeld: natuurlijk. Maar ook in harmonie met de bewoners of gebruikers en met de binnenstedelijke omgeving? Ook dat is vakmanschap.

 

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Smeets Vastgoedservice is dagelijks met 45 servicebussen onderweg. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Voor u en uw klanten.

 

Mogelijkheden inzichtelijk maken

Hergebruik van bestaand onroerend goed, zeker in een binnenstedelijke omgeving, komt steeds meer voor.

De mogelijkheden van herontwikkeling worden, meer dan bij nieuwbouw, in forse mate bepaald door de technische staat van het bestaand onroerend goed en de verbouwcapaciteit daarvan. Wij delen onze kennis graag met onze opdrachtgevers om inzicht te geven.  

 

Duurzame relaties

We besteden àlle aandacht aan duurzame relaties. Met klanten, omdat onderhoudsafspraken altijd voor de lange termijn worden gemaakt. Maar ook met eigen medewerkers. Want zij maken het verschil. Vakinhoudelijk, maar ook als het gaat om persoonlijke serviceverlening. Een sterke band met klanten en medewerkers: welkom bij Smeets Vastgoedservice.