Actuele vacatures

Timmerman

Heb je 2 rechterhanden en wil je deze graag inzetten bij het onderhoud en renoveren van woningen? Vind je het ook leuk om je timmerwerkzaamheden eventueel uit te breiden met andere taken? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn?

Lees dan snel verder!

 

Vocht- en bouwtechnisch deskundige

Heb je een bouwkundige en technische achtergrond? Zie je het als een uitdaging om deze kennis in te zetten bij het inspecteren, adviseren en coördineren van vocht- en bouwtechnische gebreken bij sociale huurwoningen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Coördinator Service en Onderhoud

Ben jij een administratieve duizendpoot met een technische knobbel? Wil je graag een afwisselende functie in een bedrijf waar ze openstaan voor nieuwe ideeën? Omschrijf jij jezelf als accuraat, communicatief vaardig en kun je goed prioriteiten stellen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder