Actuele vacatures

 

Momenteel zijn wij op zoek naar:

 

- Metselaar Service & Onderhoud

Omschrijf jij jezelf als zelfstandig, flexibel en communicatief vaardig? Heb je al ervaring als allround Metselaar? Zie je het als een uitdaging om deze kwaliteiten in te zetten bij diverse metselwerkzaamheden van woningen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

- Timmerman Service & Onderhoud

Ben jij een allround Timmerman en je wil je je kennis en ervaring inzetten bij diverse reparatiewerkzaamheden van woningen? Omschrijf jij jezelf als communicatief vaardig en flexibel? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

- Assistent Coördinator Service & Onderhoud (werkstudent)
Ben jij een administratieve duizendpoot? Wil je graag een afwisselende functie in een bedrijf waar ze openstaan voor nieuwe ideeën? Omschrijf jij jezelf als accuraat, communicatief vaardig en kun je goed prioriteiten stellen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan die je goed kunt combineren met je studie? Lees dan snel verder!