Assistent Coördinator Service en Onderhoud (werkstudent)

Ben jij een administratieve duizendpoot? Wil je graag een afwisselende functie in een bedrijf waar ze openstaan voor nieuwe ideeën? Omschrijf jij jezelf als accuraat, communicatief vaardig en kun je goed prioriteiten stellen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan die je goed kunt combineren met je studie? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter ondersteuning van het huidige team zijn wij bij Smeets Vastgoedservice op zoek naar een werkstudent die ons voor minimaal een half jaar komt ondersteunen voor minimaal één dag per week. Je kunt in overleg je werktijden en -dagen flexibel afstemmen als je bijv. een tentamenweek hebt. Deze baan is dus ideaal te combineren met je opleiding!

 

Je gaat de afdeling Coördinatie Service & Onderhoud ondersteunen. Deze afdeling richt zich op het dagelijkse onderhoud bij woningcorporaties. Denk daarbij aan het coördineren van diverse reparatieverzoeken die bewoners hebben gemeld, zoals het vervangen van een keuken of het repareren van een piepende deur.

 

Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken, is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. Ook zijn er de afgelopen jaren de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website: https://www.smeetsvastgoedservice.nl/.

 

Een dag uit het leven van... een Assistent Coördinator Service & Onderhoud

Om 08.30 uur (in overleg zijn andere tijden bespreekbaar) begin je met veel enthousiasme je werkdag op ons kantoor in Maastricht. Onderweg naar je werkplek pak je iets te drinken en een vers stuk fruit. Ook begroet je je directe collega's Stéphanie, Ramon, Anita, Myrea en Joyce.

Je begint met het behandelen van de bonnen in ons ERP systeem Navision. Je opent de bonnen één voor één en beoordeelt of er nog acties nodig zijn. Als je ziet dat de bon 'klaar' is doordat alles is gefactureerd en er geen vervolgopdrachten meer zijn, handel je de bon af. Op een bon die nog niet klaar is, zie je bijvoorbeeld dat een deur nog geschilderd moet worden. Je zet op de bon dat dit binnen 10 dagen uitgevoerd dient te worden en stuurt de bon naar de schilder die zelf een afspraak met de bewoner maakt. Ook zie je dat er een aantal bonnen zijn die binnen de eerder aangegeven deadline niet zijn afgehandeld. Je twijfelt geen moment en gaat direct de betreffende onderaannemer e-mailen of bellen om ervoor te zorgen dat het z.s.m. opgelost wordt.

De tijd gaat erg snel, inmiddels is het al 10.00 uur en je krijgt een mail dat in de kantine gebak voor iedereen staat voor een nieuw project dat is binnengehaald. Daarna ga je weer aan de slag met het bijwerken van de e-mail. Er zijn e-mails van de woningstichting binnengekomen met vragen over lopende bonnen die je gaat beantwoorden. Ook staan er nieuwe bonnen in die je naar de juiste persoon doorzet. Vervolgens verwerk je nog een aantal bonnen in Navision.

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je lekker een rondje wandelen met je collega's of je luncht in de kantine.

Je gaat na de pauze aan de slag met de vervolgwerkzaamheden. Deze werkzaamheden gaan over eigen monteurs of onderaannemers die op een juiste manier aangeven wat het juiste vervolg is en hoeveel werk ze denken nodig te hebben. Jij stuurt deze door naar een andere onderaannemer of naar onze eigen monteurs. Je ziet dat er een keukenblok besteld moet worden, vult hiervoor het standaard formulier in en stuurt dit door naar de keukenfabrikant. De rest van de middag controleer je een aantal overzichten in Navision en werk je deze bij. Ook handel je nog meerdere telefoontjes af van de woningcorporatie.

De dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om de volgende keer terug te komen.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een administratieve duizendpoot die communicatief vaardig is en affiniteit heeft met bouwkunde. Je volgt een opleiding voor Bouwkunde of Facility Management. Daarnaast is het mooi meegenomen als je kennis hebt van ons ERP-systeem Navision. Ook is het belangrijk dat je minimaal één dag in de week beschikbaar bent voor minimaal een half jaar.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Wij vinden een goede beloning voor je harde werk erg belangrijk. Daarom krijg je bij ons ook meer dan het wettelijk minimumloon.
- 18 jaar: € 5,35 per uur (min. loon = € 4,86)
- 19 jaar: € 6,42 per uur (min. loon = € 5,84)
- 20 jaar: € 8,56 per uur (min. loon = € 7,78)
- 21+ jaar: € 10,69 per uur (min. loon = € 9,72)

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Pieter Theelen: 043 – 36 90 843 / ptheelen@smeetsvastgoedservice.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 (appen mag ook) / ih@vbgroep.nl.