Coördinator Service & Onderhoud

Ben je goed in het oplossen van puzzels met 1000 stukjes? Wil je graag veel afwisseling, vrijheid en leuke uitdagingen in je functie? Beschik je over bouwkundige kennis/ervaring en combineer je deze graag met administratieve taken? Omschrijf jij jezelf als stressbestendig, communicatief en assertief? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter vervanging van een collega zijn wij bij Smeets Vastgoedservice op zoek naar een fulltime coördinator Service & Onderhoud (S&O). Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt direct met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. De afgelopen jaren zijn de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

Smeets Vastgoedservice is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, 24-uursservice en verbouw. Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting. Voor iedereen. Om te wonen, werken en om te verblijven. Smeets Vastgoedservice werkt nauw samen met Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud. Allen maken deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende ondernemingen op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven.

 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Tussen 08.00 uur en 08.30 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag op het kantoor in Maastricht. Onderweg naar je werkplek pak je iets te drinken en een vers stuk fruit uit de kantine. Ook begroet je je directe collega's Kevin, Anita, Joyce en Pieter.

Gisteren ben je naar een woning geweest waar de bewoners een vochtplek hebben gemeld. Je neemt nu contact op met de woningcorporatie om aan te geven wat je hebt vastgesteld, wat het gaat kosten en wanneer het opgelost gaat worden. De tijd gaat erg snel, inmiddels is het al 10.00 uur en je krijgt een mail dat in de kantine gebak voor iedereen staat voor een nieuw project dat is binnengehaald. Daarna ga je weer aan de slag.

Je hebt bericht gekregen dat een huurder van de woningcorporatie de huur heeft opgezegd. Je gaat naar deze woning voor een eindopname om te kijken wat gedaan moet worden om deze weer verhuurbaar te maken vanuit de basiseisen. Bij aankomst pak je direct je tablet erbij en opent de 'opname app' waarin alle standaardprijzen zijn verwerkt. Alles wat afwijkt, verwerk jij in deze app. Bij terugkomst op kantoor bereken je de definitieve kosten en koppel je deze terug aan de corporatie.

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je lekker een rondje wandelen met je collega's of je eet je lunch in de kantine. Na je pauze werk je je administratie nog bij. Je hebt nog een opname die uitgewerkt moet worden en mails om te beantwoorden. Daarbij heb je contact met uitvoerder John, eigen vaklieden en co-makers om onder andere de voortgang van de werken te beoordelen.

Om 16.00 uur wordt nog een spoedgeval gemeld, er is stormschade bij een woning. Jij stapt meteen in je auto en gaat de schade opnemen om uiteindelijk te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Je gaat namelijk vanuit ons kleine kantoor in Heerlen werken en gaat aan de slag voor een asbestproject. Er is asbest in meerdere woningen aangetroffen en jij gaat met alle bewoners afspraken maken om de werkzaamheden uit te voeren. Ook schakel je met de saneerder en andere partijen en is het jouw rol om iedereen op één lijn te krijgen. Daarnaast zorg je voor een goede financiële afhandeling.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt goede kennis van bouwkunde en bij voorkeur ook praktijkervaring in deze sector. Werken met een ERP systeem is voor jou geen probleem. Je vindt het leuk om buitenwerkzaamheden met administratieve taken te combineren (ongeveer 50/50). Het is mooi meegenomen als je uiterlijk 1 december kunt starten. De huidige collega vertrekt per 1 januari en dan kun je nog door hem worden ingewerkt.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je ontvangt 40 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen). Aangezien Smeets Vastgoedservice het hele jaar klaar staat voor haar opdrachtgevers, worden vakanties in overleg met je leidinggevende ingepland. Ook krijg je een tablet en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.


Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie vóór 18 oktober achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Pieter Theelen; 043 – 36 90 843 / ptheelen@smeetsvastgoedservice.nl. Voor vragen met betrekking tot de procedure neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl