Metselaar Service & Onderhoud

Omschrijf jij jezelf als zelfstandig, flexibel en communicatief vaardig? Heb je al ervaring als allround Metselaar? Zie je het als een uitdaging om deze kwaliteiten in te zetten bij diverse metselwerkzaamheden van woningen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het team zijn wij bij Smeets Vastgoedservice op zoek naar een allround Metselaar Service & Onderhoud voor regio Parkstad en Sittard/Geleen. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is ook bespreekbaar.

 

Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen, er is veel ruimte om je te ontplooien en we bieden mogelijkheden om opleidingen te volgen. Ook worden veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. De afgelopen jaren zijn de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Daarnaast vinden wij een goede onboarding erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten. Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

Smeets Vastgoedservice is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, 24-uursservice en verbouw. Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting. Voor iedereen. Om te wonen, werken en om te verblijven. Smeets Vastgoedservice werkt nauw samen met Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud. Allen maken deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende ondernemingen op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen.

 

Een dag uit het leven van... een Metselaar Service & Onderhoud
Om 08.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag. Aangezien je altijd al één dag van te voren je planning doorkrijgt, weet je vandaag al precies welke werkzaamheden je gaat uitvoeren. Je pakt je spullen en rijdt in je volledig ingerichte bedrijfsbus naar het eerste adres.

Je collega Thijs of Peter (Vocht- en Bouwtechnische Deskundigen) is al eerder bij deze woning geweest en heeft een scheur boven de voordeur geconstateerd. Je belt aan bij de bewoner, laat weten dat je gaat starten en geeft een toelichting over je werkzaamheden van vandaag. Daarna begin je met het uitkappen van de stenen en gaat de scheur en het metselwerk herstellen. Zodra je klaar bent, geef je dit aan Thijs of Peter en vanzelfsprekend aan de bewoner door.

Om 12.30 uur is er een half uur vrijgehouden in de planning voor je pauze. Aangezien je vandaag dichtbij kantoor bent, ga samen met collega's lunchen.

Na je pauze ga je door naar je volgende klus. Hier heeft Thijs of Peter geconstateerd dat er voegwerk van 1,5 m2 hersteld moet worden. Je gaat deze middag dit voegwerk uitkappen, schoonmaken en opnieuw voegen. Als je klaar bent voor vandaag, geef je dit bij de bewoner. Ook meld je het nog even bij Thijs of Peter.

Het is 16.45 uur, de dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. De komende dagen staan er werkzaamheden op de planning die langer duren dan één dag. Denk daarbij aan diverse indekkingen en een hele voorgevel die aangepakt moet worden.


Wie zoeken wij?

Voor deze functie is het belangrijk dat je al ervaring hebt als Metselaar. Je omschrijft jezelf als iemand die flexibel en makkelijk in de omgang is en het geen probleem vindt om zelfstandig te werken. Ook zie je het als een uitdaging om zoveel mogelijk voorkomende problemen zelf op te lossen. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is ook bespreekbaar.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris conform Bouw CAO en op basis van kennis en ervaring kan dit verhoogd worden door middel van prestatietoeslag. Je krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract en 48 vrije dagen (25 vakantiedagen + 20 roostervrije dagen + 3 kort verzuim dagen). Aangezien Smeets Vastgoedservice het hele jaar klaar staat voor haar opdrachtgevers, worden vakanties in overleg met je leidinggevende ingepland. Je hebt dus geen verplicht vastgestelde vakanties in de kerstvakantie en bouwvak. Ook krijg je een volledig ingerichte bedrijfsbus en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond. Er is ook een mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen, bijv. stucwerk en tegelzetten.


Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op Laurent Jeurissen (Uitvoerder Service): 06 – 52 05 20 34 / ljeurissen@smeetsvastgoedservice.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl.