Tegelzetter Service & Onderhoud

Vacature: Tegelzetter Service & Onderhoud regio Zuid Limburg

 

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Tegelzetter Service & Onderhoud bij een groot familiebedrijf in Maastricht? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

 

Als Tegelzetter Service & Onderhoud ben je aanspreekpunt van de klant. Binnen deze functie verzorg je diverse tegel/stuconderhoudswerkzaamheden die bij mutatiewoningen kunnen voorkomen.


Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden heb je regelmatig contact met onderaannemers, woningcorporaties en huurders. Daarnaast verzorg je de administratie rondom jouw werkzaamheden op een nette en correcte wijze.

 

Smeets vindt klanten enorm belangrijk. En ook de klanten van onze klanten. We streven bedrijfsmatig naar extreme klanttevredenheid. Daarom zijn we op zoek naar een Tegelzetter Service & Onderhoud die niet alleen zorgt dat het vastgoed van onze klanten in perfecte staat wordt gerealiseerd maar ook begrijpt dat het van belang is dat huurders goed worden geholpen en gehoord.

 

Wie zoeken we?
Iemand die naast zijn vakinhoudelijke vaardigheden, zoals hierboven genoemd, ook goede communicatieve vaardigheden en soft-skills heeft.
Iemand die geen moeite heeft om te werken met/voor mensen met een grote diversiteit aan achtergronden en cultuur.
Een echte teamplayer die graag onderdeel wil zijn van een lerende organisatie die enthousiast en gedreven is met een flexibele instelling.

 

Wat bieden we?
Een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een bedrijf waar een open sfeer en veel trots heerst. Verder kent het bedrijf goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?
Verras ons met een sollicitatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Stuur je sollicitatie naar Demi van der Linden: dvdl@vbgroep.nl Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Laurent Jeurissen, bereikbaar via: telefoonnummer 043-3690880 of per email: ljeurissen@smeetsvastgoedservice.nl.

 

Staat jouw vacature er nu niet bij? Stuur dan een open sollicitatie met CV naar dvdl@vbgroep.nl