Timmerman

Heb je 2 rechterhanden en wil je deze graag inzetten bij het onderhoud en renoveren van woningen? Vind je het ook leuk om je timmerwerkzaamheden eventueel uit te breiden met andere taken? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het team zijn wij bij Smeets Vastgoedservice op zoek naar een enthousiaste timmerman voor Geleen, Maastricht en omgeving. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken, is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. De afgelopen jaren zijn de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

 

Smeets Vastgoedservice is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, 24-uursservice en verbouw. Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting. Voor iedereen. Om te wonen, werken en om te verblijven. Smeets Vastgoedservice werkt nauw samen met Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud. Allen maken deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende ondernemingen op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen.

 

 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Tussen 07.30 uur en 08.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag op het kantoor in Geleen. Je pakt iets te drinken en kletst bij over het weekend met je directe collega's. Daarna worden alle opdrachten van deze dag doorgenomen en wordt er besproken waar iedereen gaat werken. 

 Vandaag sta je ingepland voor meerdere klussen bij sociale huurwoningen in Geleen. Je stapt in je eigen bedrijfsbus die is uitgerust met alle gereedschappen die je vaak nodig hebt. Je gaat bij de woningen verschillende werkzaamheden uitvoeren: deuren afhangen en tegels en stucwerk repareren.

De tijd gaat erg snel, het is voor een kopje koffie die je op je werkplek opdrinkt. Daarna ga je weer aan de slag! In een woning moet een keuken worden geplaatst en jij gaat hierbij ondersteunen. Ook ga je nog een plafond afmaken waar je eerder aan bent begonnen.

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je terug naar kantoor. Meestal eet je je lunch op locatie, maar vandaag heb je geluk. Je directe collega is jarig geweest en trakteert vandaag op de beruchte loempia's van Toko Bob!

De volgende klus staat weer op de planning bij een grotere woning waarvoor jij de vlizotrap gaat plaatsen. Hier kom je erachter dat je voorraad schroeven voor deze week voldoende is, maar voor je klus van volgende week niet. Daarom pak je snel je telefoon erbij en bestelt ze via een handige app. Binnen 2 dagen worden deze geleverd op het kantoor in Geleen.

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Aangezien jij hebt aangegeven niet alleen timmerwerkzaamheden uit te willen voeren, ga je morgen opnames doen bij meerdere woningen. Vanuit de woningcorporatie heb je al een opnamelijst ontvangen en ga je bij de woningen alles inmeten en maak je foto's. 

 

Wie zoeken wij?
Je omschrijft jezelf als iemand die makkelijk is in de omgang en graag deel uitmaakt van een team. Ook zie je het als een uitdaging om zoveel mogelijk voorkomende problemen zelf op te lossen. Je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in renovatie en onderhoud. Bij voorkeur ben je 40 uur beschikbaar. Tevens draai je een aantal weken per jaar mee in de 24-uurs service.

 

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je ontvangt 48 vrije dagen (25 vakantiedagen + 20 roostervrije dagen + 3 kort verzuim dagen). Aangezien Smeets Vastgoedservice het hele jaar klaar staat voor haar opdrachtgevers, worden vakanties in overleg met je leidinggevende ingepland. Je hebt dus geen verplicht vastgestelde vakanties in de kerstvakantie en bouwvak. Ook krijg je een bedrijfsbus en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie vóór zondag 22 november achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Rogé Muijrers (Uitvoerder): rmuijrers@smeetsvastgoedservice.nl. Voor vragen met betrekking tot de procedure neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep